Nemsokára megjelenik a bukaresti Cutra interszekcionális feminista folyóirat harmadik nyomtatott száma. Ez az érzelmek, érzések, érzékenység témakörét térképezi fel az analitikus megközelítési módoktól a szubjektív formákon át az önismereti kérdésekig, esszék, szépirodalmi szövegek és illusztrációk formájában.

A világjárvány miatt a lapszámbemutató online esemény keretében zajlik majd.

  • November 10-től november 28-ig lehet előrendelni a lapszámot. Azok között, akik a cutra.ro oldalon feliratkoznak a folyóirat hírlevelére, tíz példányt sorsolnak ki november 12-én.
  • November 14-én, szombaton kerül sor egy online kiállítás megnyitójára. A Tăietzel Ticălos által kialakított virtuális térbe Cutra  honlapján lehet belépni, itt lehet megtekinteni a nyomtatott lapszámban megjelenő illusztrációkból összeállított válogatást.
  • A többi szerzővel való találkozás sem marad el: szintén 14-én töltik fel a honlapra azokat a videó- és hangfelvételeket, amelyekben beszámolnak szövegeikről, illusztrációikról, valamint arról, hogy milyen interszekcionális feminista szempontokat tartanak fontosnak az érzelmek, érzések, érzékenység témakörét illetően.

Gratulálunk a Cutra szerkesztőinek a harmadik nyomtatott számhoz!

A lapszámbemutató facebook-eseménye itt található.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Megosztás