Közelebb – performansz videóchaten

Versiunea în limba română se află pe pagina a doua.

Adorjáni Panna és Láng Dániel Közelebb címmel zenés performanszot adnak elő videochaten egy felhasználónak (vagy egy készüléknél ülő felhasználóknak) mától, április 7-étől, a hétvégéig.

„Meghívunk pár percre a lakásunk hátsó szobájába, ahol zenélni és dolgozni szoktunk. Az utóbbi napokban egy online megtekinthető mini-performanszon dolgoztunk, és három változat született, három különböző témára. Válaszd ki a neked legjobban tetszőt, és nézd meg az otthonodból.

#1: A vírus mi vagyunk. Olyan estékre, amikor szeretnél elmerengeni a mi felelősségünkről ebben a helyzetben.
#2: Nem akarok többet hallani a koronavírusról. Ha szükséged van nyolc percre, amikor úgy vagyunk együtt, hogy nem jut eszedbe, mi van a világban.
#3: A koronavírus után. Ha arról álmodoznál, hogy hősök leszünk, akik felépítik az új világot.

Amennyiben részt akarsz venni az előadáson, foglalj magadnak egy helyet itt: https://doodle.com/mm/corinabucea/mai-aproape-kozelebb. A neved után, kérjük nevezd meg a választott témát. A performansz a Zoom platformon lesz megtekinthető, ahova nem kell felhasználóval bejelentkezni, de lehet, hogy szükség lesz az applikáció letöltésére. Ha egyedül vagy, ajánljuk, hogy fülhallgatót használj. Ha többen vagytok, használhattok Bluetooth-os vagy egyéb típusú hangfalat, de ha nincs, a laptop hangszórója is megfelel.”

Időpontok: 2020. április 7., 8., 10., 11., 17:00–20:00 óra között
Időtartam: kb. 8 perc
Nyelv: igény szerint magyar vagy román

https://www.facebook.com/adorjanipanna1/videos/142745343929475/

Print Friendly, PDF & Email
Megosztás