Gondolkodó Autonóm Antikvárium – Segélyt kérő szolidaritási felhívás

Változatlanul közöljük a Gondolkodó Autonóm Antikvárium felhívását:

Segélyt kérő szolidaritási felhívás 2023

Elvtársaknak, szimpatizánsoknak, kapitalista utálóknak, forradalmároknak, proletároknak, munkásosztálybelieknek és általában azoknak, akik gyűlölik a kapitalizmust – nem jobbról!

A Gondolkodó Autonóm Antikvárium idén 30 éve működik Magyarországon, Budapesten. Munkásmozgalmi terjesztő hely (kommunista, anarcho-kommunista, anarchista, autonómista, marxista, anarcho-szindikalista, balos szubkultúrális éstb. osztályharcos avantgarde kiadványokat terjesztünk, archiválunk illetve mindenféle mást – szépirodalmat, társadalomtudományt, történelmi, esztétikai, filozófiai műveket éstb. éstb.) Elvtársak, szimpatizánsok, aktivisták, barátok találkozási pontja. Munkásmozgalmi archívumot, könyvtárat működtetünk, vitaestekeket szervezünk, mozgalmi kiadványokat adunk ki rendszeresen. Mint ilyen, az egyetlen folyamatosan működő radikális osztályharcos terjesztő hely vagyunk e térségben.

És most bolt helységet kell keresnünk (mostani helyről el kell jönnünk júliusig) tehát 15 négyzetméter feletti helységet keresünk (ingyenest, a rezsit álljuk! Jó lenne, ha volna benne wc meg vízcsap). Álmodik a nyomor – de előre-előre töretlenül! Ebben kérjük segítségeteket, továbbá arra vagyunk szorítkozva, hogy elvtársak, aktivisták, szimpatizánsok, barátok anyagilag rendszeresen, folyamatosan, állandóan támogassatok bennünket ha tudtok, erre kérünk benneteket! A Gondolkodó Autonóm Antikvárium töretlenül fog terjszteni eseményeken, online, vitaesten, a Gólyában egy számunkra rendelkezésre bocsátott adott nagy vitrinben, és remélhetőleg ha tudunk szerezni akkor az új helységben is.

Magyarország eleve roppant konzervatív ország, nacionalista és erőteljesen fasizálódik, ilyen körülmények között (és ehhez párosul a tőkés rendszer világválsága) arra vagyunk szorítkozva, hogy tőletek kérjünk működésünkhöz rendszeres, állandó anyagi és mozgalmi támogatást! Add tovább felhívásunkat és ha tudsz akkor támogassál bennünket lehetőségeid szerint az osztályszolidaritás jegyében!

Elvtárs, szimpatizáns, aktivista, barát: köszönjük ha támogatsz és terjeszted felhívásunkat. Az Internacionalista proletár szolidaritás nevében üdvözlettel és köszönjük!

Adjátok tovább, osszátok, terjesszétek!

VILÁG PROLETÁRJAI, EGYESÜLJETEK!

Gondolkodó Autonóm Antikvárium

Címünk (egyelőre még)

Gondolkodó Autonóm Antikvárium

1012 Budapest, Logodi utca 51., Hungary

honlap: http://gondolkodo.mypressonline.com/

e-mail: [email protected]

facebook: https://www.facebook.com/groups/352224161646555

Baki lászló https://www.facebook.com/profile.php?id=100009303031676

Név: Baki László

OTP Bank számlaszám: 11773023 -0100 3563

IBAN: HU 661177 3023 0100 3563 0000 0000

BIC (Swift kód): OTPVHUHB

Felhívás.

Print Friendly, PDF & Email
Megosztás
Avatar photo
a szem
Cikkek: 73